Clubkleding
2018-03-31-PHOTO-00000184.jpg d1.JPG DSC_0490.JPG DSC_0517.JPG DSC_0521.JPG foto website1.jpg foto6 website.jpg jjactie.JPG jjactie3.JPG jje1.JPG lars.JPG straf.JPG website foto 5.jpg website3.jpg
 

Clubkleding

Clubtenue

Het clubtenue kan online besteld worden via een mailtje naar [email protected] graag je maat opgeven in die mail.

Kosten

De leden van HCHR krijgen door het betalen van een borg van €20,- en jaarlijkse leasekosten van €5,- een tenue ter beschikking gesteld. Het tenue bestaat uit een shirt en een skort/broek. 

Sokken zitten vanwege de kwetsbaarheid niet in het leaseplan en moeten door de leden zelf besteld en betaald worden. Dit kan ook via [email protected] 

Ruilen, ophalen clubtenue

Als er problemen zijn met de kleding dan mag de kleding geruild worden. De kledingruil of uitdeel momenten staan in de agenda. We vragen je, dat als je zelf de kleding niet kunt ophalen of ruilen, je iemand anders vraagt het voor je te doen. Graag verzoek wij iedereen rekening te houden met die kledingmomenten, de vrijwilliger die de kleding verzorgd kan niet steeds iedereen persoonlijk bedienen. 
Voor vragen mag je contact opnemen met [email protected] 

De tenues worden gesponsord door Müller Fresh Food Logistics en Reggeborgh Vastgoed, waarvoor onze dank aan de sponsoren!

Veel speelplezier in jullie nieuwe tenue!

Dank je wel voor jullie medewerking.
 

Contact

Adres
Aaltinksweg 1b
7451 DX Holten
06-30719167
[email protected]