Algemeen
2018-03-31-PHOTO-00000184.jpg d1.JPG DSC_0490.JPG DSC_0517.JPG DSC_0521.JPG foto website1.jpg foto6 website.jpg jjactie.JPG jjactie3.JPG jje1.JPG lars.JPG straf.JPG website foto 5.jpg website3.jpg
 

Algemeen

Sportsponsoring als communicatie 

Sport speelt een prominente rol in onze samenleving. Sport biedt ontspanning, inspanning, plezier, emotie en voor velen een uitlaatklep voor het drukke alledaagse bestaan. Het hockeyspel heeft in Nederland een belangrijke impuls ondergaan sinds de aanleg van kunstgrasvelden. Daardoor is het spel technisch verfijnd en versneld. Verder speelt Nederland ook op internationaal niveau een belangrijke rol in het hockeyspel. De betrokkenheid die sporters hebben met hun sport, creëert voor het bedrijfsleven vele mogelijkheden. 

Sportsponsoring is een volwaardig medium. Daarbij speelt de sportieve uitstraling die deze vorm van communicatie met zich meebrengt, een unieke rol. Ook de internationale prestaties zorgen voor aantrekkingskracht. De nationale (oranje-)teams doen het op alle grote toernooien al jaren heel erg goed. Er wordt gegrossierd in wereldtitels, olympische medailles en Champions Trophy’s. Het succes van hockey heeft ook de aandacht van sponsors getrokken. Op lokaal niveau blijken er goede relaties te bestaan tussen het bedrijfsleven en de hockeyclubs. 

Natuurlijk wil HCHR graag in Holten ook meewerken aan een mogelijkheid voor het bedrijfsleven om zich te profileren. Hoe het voor u werkt kunt u zien bij de sponsormogelijkheden.


 

Contact

Adres
Aaltinksweg 1b
7451 DX Holten
06-30719167
[email protected]