Nieuwsbericht
2018-03-31-PHOTO-00000184.jpg d1.JPG DSC_0490.JPG DSC_0517.JPG DSC_0521.JPG foto website1.jpg foto6 website.jpg jjactie.JPG jjactie3.JPG jje1.JPG lars.JPG straf.JPG website foto 5.jpg website3.jpg
 
NIEUWS

Hockey Sport van de maand bij Via Vie welzijn

Nieuws afbeelding 19-9-2022

Buurtkracht en Straathoekwerk Rijssen-Holten organiseren maandelijks een sport van de maand in samenwerking met sportverenigingen.

Afgelopen dinsdag zijn we gestart met hockey als sport van de maand. Dinsdag in Rijssen en op woensdag in Holten. Wekelijk verzorgen de jongerenwerkers van het Straathoekwerk naschoolse sport- en spelactiviteiten voor alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar uit de gemeente Rijssen-Holten. Iedere dinsdag van 14.00-15.30 uur op het speelcourt achter de Johan Frisoschool in Rijssen. En iedere woensdag van 14.00 -15.30 uur op het grasveld achter basisschool de Holterenk in Holten. Het maakt niet uit of je direct om de hoek of juist verder weg woont, je bent van harte welkom op beide locaties. En ben je iets later uit school, schuif dan gerust nog aan.

De straathoekwerkers zorgen maandelijks voor een ander verrassend aanbod van hockey tot tennis, van voetbal tot dans. Het programma is voor iedereen bedoeld, sportief of niet sportief. Het gaat om het plezier in bewegen en samen sporten en spelen. Het is gratis toegankelijk voor iedereen.

De hockeyvereniging Holten geeft op dinsdag 27 september in Rijssen en op woensdag 28 september in Holten een sportclinic. De andere sport- en spelmiddagen worden verzorgd door Straathoekwerk. Aan het eind van de maand krijgt iedere deelnemer een strippenkaart om 3x gratis mee te trainen bij de desbetreffende sport van de maand. En wil je daarna lid worden van de sportvereniging, dan kan dat natuurlijk ook.

Mocht je denken dat dit financieel niet haalbaar is, vraag dan eens bij de straathoekwerker of bij ViaVie Welzijn (Buurtkracht) naar de regelingen die er zijn.

Het jeugdsportfonds betaalt bijvoorbeeld de contributie voor kinderen die dit zelf niet kunnen betalen. Ook Rijssen-Holten kent verschillende regelingen zoals Stichting Waander Companje en de bijdrage maatschappelijke participatie vanuit de Gemeente Rijssen-Holten.

Want ieder kind heeft recht op sport!

Contact

Adres
Aaltinksweg 1b
7451 DX Holten
06-30719167
[email protected]